Nincs megjeleníthető tartalom

A webhely használatával Ön elfogadja a sütiket, az oldal feltételeit és adatvédelmi szabályzatát!

Esküvők, személyes alkalmak megörökítése

Ez sokkal többet jelent nálunk, minthogy közhelyekkel mondjuk el, miért fontos a jelenlétünk az emberéletet meghatározó eseményeken! Rugalmas hozzáállással, kötetlen jelenlétünkkel a lehető legemberközelibb végeredménnyel és eredeti hangulattal örökítjük meg, majd állítjuk össze kisfilmmé azokat a bizonyos vissza nem térő pillanatokat!

Bemutató kisfilmek forgatása

Cégeknek és önkormányzatoknak szakmába illő hangulat- és látványvilágú rövidebb bemutatóvideók és kisfilmek elkészítését vállaljuk, rövid határidővel. Kellőképpen megismertetjük a nézőkkel Önt és a Cégét, a munkáit és a tevékenységét. Ezeknél a kisfilmeknél nincs jobb média, amivel megfelelőbben be lehetne mutatni egy egész vállalkozás hangulatát és hozzáállását.

Fényképek és videofelvételek digitalizálása

Super 8, VHS és egyéb régi analóg videó- és hangfelvételek digitalizálását vállaljuk. A szalagos adattárolók élettartama véges, és gyakran előbb tönkremennek a kompatibilis lejátszók, mint maga az adathordozó. Segítségünkkel megóvhatja régi emlékeit, hogy a mai technikák segítségével újra átélhesse azt!

Ismerje meg a munkáinkat!