Nincs megjeleníthető tartalom

A webhely használatával Ön elfogadja a sütiket, az oldal feltételeit és adatvédelmi szabályzatát!

Weboldalak teljeskörű támogatással

Honlapkészítés

Ha induló vállalkozása van, vagy csak új, friss webes megjelenést szeretne adni cégének?
Az UiWeb biztosítja Önnek a megfelelő és modern internetes elérhetőséget. Egyedi igényeknek eleget tevő, korszerű weboldalakat készítünk kis- és nagyvállalati célokra is, a piaci árak alsó szegmenseit is megcélozva, hogy mindenki számára kiaknázható legyen az internet ereje.

Nem használunk sablonokat, vagy bonyolult tartalomkezelő rendszereket, így nincsen megkötve a kezünk sem.

Érdeklődjön! >

Rendszeres karbantás

A weboldalnak, egy cég életében a legkiemeltebb marketing eszköznek kell lennie. Ahhoz, hogy egy honlap eredményesen elérje a célját, naprakésznek és informatívnak kell lennie. Ha egy drága webhellyel senki nem foglalkozik, az egész csak pénzkidobás. Ebben is segít az UiWeb!

Felmért igények szerint, heti vagy havi rendszeres karbantartását vállaljuk az általunk, vagy más által készített weboldalaknak. Így Önnek a weblapkarbantartás nem kerül plusz időbe vagy munkaerőbe, csak egy e-mailbe, amibe elküldi nekünk, mit szeretne frissíteni a honlapján.

Érdeklődjön! >

Az alábbiak fontosak lehetnek!


Keresőoptimalizálás (SEO)

A keresőoptimalizálás talán az egyik legfontosabb szempont egy honlap készítésekor, ám minden bizonnyal a legnehezebb is.
A lényege, hogy a Google-nek, és más keresők robotjainak kell minél jobban megfeleltetni a weboldalakat. Ez a robot azonban nem csak az Ön weboldalával, hanem a konkurens webhelyekkel is épp úgy foglalkozik, és sokszempontú minőség alapján rangsorol a találati listán.
Ha sikerül minőségi és lényegre törő tartalmat elhelyezni az oldalon, mi kellőképpen ösztönözni tudjuk a Google keresőrobotját az Ön honlapjának tökéletes átnézésére.

Közösségi Média Optimalizálás (SMO)

Facebook, YouTube, Google Maps, Twitter. Ez csak pár azok közül a közösségileg rendkívül preferált szolgáltatások közül, amikre megéri alapozni.
Segítünk a közösségi oldalak megfelelő beállításában, valamint a honlapjainkat felkészítjük az ezekkel való megfelelő együttműködésre.

Mobilnézet, reszponzív megjelenés

Napjaink eszközeladásai szerint már sokkal több okostelefont és hordozható gépet értékesítenek a boltok, mint nagy, asztali PC-ket. Ezek a mobileszközök viszont méretüknél fogva korlátozott megjelenítő képességgel rendelkeznek, így a modern webhelyeknek erre is fel kell készülniük. Új weboldalaink már tökéletesen kompatibilisek, és 100%-os funkcionalitással működnek mobiltelefonokon, tableteken, kisfelbontású laptopokon is.

Webtárhely nálunk

Szeretnénk, ha Önnek kényelmes lenne az ügyintézés. Ez úgy lehetséges, ha mindent egy kézben szeretne tartani. Mi mindkét kezünket nyújtuk, hogy a weboldala megfelelő minőségben és biztonságos környezetben üzemelhessen. Ha nálunk csináltatja új honlapját, igénybe veheti exkluzív webszerverünket.
Kis kiszolgálónk nagy előnye, hogy nincs rá nyílt regisztráció, csakis saját webes ügyfeleink weboldalai vannak rajta így mind a biztonság, mind a teljesítmény szempontjából ellenőrzött és kontrollált marad a rendszerünk.

Komoly céges levelezés

Minden webtárhely mellé elvárt a céges levelezés biztosítása is. Ez nálunk kellőképpen megoldható, sőt mi több, biztonságos csatornán, nagy mennyiségű levelezőfiókot és átirányítást adunk ajándékba, ha velünk készítetti el új weboldalát! Végtelenül segítőkész kiszolgálással beállítjuk Önnek levelezőprogramjait is.