Nincs megjeleníthető tartalom

A webhely használatával Ön elfogadja a sütiket, az oldal feltételeit és adatvédelmi szabályzatát!

Önkormányzati weblapcsomag

Tudjuk mi a kisebb települések önkormányzatainak egyik nagy problémája:
A saját honlapja és a vele járó sok-sok kötelezettség.
Mi le tudjuk venni a honlappal járó terhet polgármesteri hivatalok válláról egy mindent átfogó weblapcsomaggal!

Az Útirány.hu keretein belül működő TÁM segítségével további automatizmust és dinamizmust tudunk nyújtani, hogy az önkormányzati weboldalak még informatívabbak és felkészültebbek legyenek!

Tovább >

Éttermi szoftver

Ismerje meg étterem irányító rendszerünket, melyet vendéglátósokkal együtt fejlesztetettünk és teszteltünk.

Hálózatba köthető, szerver-kliens alapon működő programunk drasztikusan, a végletekig csökkenti az éttermek működése során kialakuló holtidőket, ezáltal gyorsíthatja, gördülékenyebbé teheti a felszolgálást.

A pincérek mobilizálásának köszönhetően hamarabb eljut az információ a vendégektől a konyhára, kevesebb lesz a félreértés, és könnyebb lesz a napvégi elszámolás.

Tovább >

Tartalomkezelő rendszer

Weboldalaink és célszoftvereink legfőbb alapját saját keretrendszerünk alkotja. Ezáltal nem csak gyorsabban, de egyedibb munkákat tudunk készíteni, mintha sablonokat vagy mások rendszerét vennénk igénybe.
A 2011 óta fejlesztett Stradus CMS (tartalomkezelő rendszer) tartalmaz minden segítséget amire Önnek, vagy új honlapjának szüksége van.

Akár Ön szeretné végezni adminisztrációs felületen keresztül a weboldala tartalmi frissítését, akár ránk bízza ezt a munkát, a CMS mindig készen fog állni a használatra.

Tovább >

Böngészőből az irányítás

Cégünk, gyakorlatilag minden szoftver működését webes technológiákkal képzeli el. A böngészők és a hozzá kapcsolódó modern eljárások teljességgel alkalmasak bármiféle egyedi program elkészítésére és használatára. Ezáltal egy jól központosított, rendkívül kis hardver és szoftverigényű, többplatformos szoftvereket tudunk készíteni.

Távoli felügyelet, könnyű elérhetőség

Ezen nézőpontunknak köszönhetően lehetővé válik, hogy akárhonnan, - szóval útközben vagy otthonról - akármilyen eszközről, tehát okostelefonról, táblagépről vagy számítógépről ellenőrizhesse a cége, vagy munkafolyamatai működését.

Kötetlen céllal, szabályok nélkül

Érdeklődjön már meglévő munkáink felől, legyen szó éttermekről, vállalati ügymenetekről, nyilvános kioszkokról, önkormányzati adatszolgáltatásról, hibajegykezelő rendszerről vagy fitneszgépek és edzőtermek működtetéséről.
Esetleg beszéljünk az egyedi igényeiről, mert segíteni szeretnénk, hogy Ön, valamint cége gyorsabban és gördülékenyebben végezhesse munkáját, vagy megvalósíthassa azt a szoftvert, ami egy sikeres üzlet alapköve lehet.

Érdeklődjön ajánlatainkért nálunk!