Nincs megjeleníthető tartalom

A webhely használatával Ön elfogadja a sütiket, az oldal feltételeit és adatvédelmi szabályzatát!

Sárfi Lajos

operatőr
fotós

Gabrovits Renáta

adminisztrátor
szerkesztő

Sárfi Benjámin

frontend
fejlesztő

Varga Pál

backend
fejlesztő


Hol is kezdtük?

Pár szívesség munka, haveri alapon. Évek alatt szerzett fejlesztői tapasztalat. Egy saját tartalomkezelő rendszer a kezdeti alapoknak. Útirány.hu
Nem gondolkodtunk rajta mi az, amit megéri csinálni. Azzal foglalkozunk, amit szeretünk; weboldalakat készíteni, jobbá tenni az internetet, javítani a szakmában az átlagot.

Első saját ötletekkel készített és fejlesztett weboldalunk, az Útirány.hu 2013 szeptemberében kezdte meg működését, melyen elsősorban a Bakonyi tájak jellegzetességeit bemutató látványosságokat kezdtük el gyűjteni. GPS koordináták alapján helyezzük el a látnivalókat, így a túrázni, kikapcsolódni vágyóknak adunk kézenfekvő támpontot.

2014 márciusában elindítottuk a családi vállalkozásunkat, az Útirány Webmédia Bt.-t, hogy még hatékonyabban tudjunk dolgozni az Útirány.hu keretein belül de új ötleteket, új projekteket is meg tudjunk valósítani, más területeken.


Mostanság pedig...

Cégünk immár honlapkészítéssel és webes szoftverfejlesztéssel is teljes körűen foglalkozik, továbbá eszköz beruházásoknak köszönhetően vállalunk fotózást, kisfilm készítést, valamint légifelvételek elkészítését és mindezek utómunkáit.
2014 végére több weboldalt és kisfilmet, sajátot és megrendelésre készültet is publikáltunk.

Szoftveres együttműködésre léptünk a Contact Kft.-vel, így például a viszonteladói és fejlesztői lettünk egy profi, mobil alapú étterem irányító rendszernek is, amit máig több étteremben is üzemeltetünk.

2015 januárjában megvettük és beüzemeltük saját web- és levelezőszerverünket, hogy szolgáltatásunk skálája így tovább szélesedjen. A kiszolgálónk exkluzívan csak saját webes ügyfeleink számára van fenntartva, hogy ezáltal is növeljük a biztonságot valamint megőrizzük a teljesítményt.