weboldal készítés, ahogy lennie kell

Internetes marketing

Nem marketing-vállalat vagyunk. De mi a szakmánk okán az Internetet ismerjük, akárcsak a reklámügynökségek. Facebook és Google reklámok menedzselésével bízz meg minket, hogy egy kézben tudj mindent!

Tulajdonságok

Belépő ár
50.000 Ft

+10%
reklámköltség

Szolgáltatások

  • Facebook reklám
  • Instagram hirdetés
  • Google hirdetés
  • YouTube videoreklám

Internetes reklámhirdetések készítése és indítása

A SEO egy fontos dolog. Mindenki számára az, és mindenki a legjobb pozícióra törekszik. De ha tisztán akarunk látni, egy iparterületen több, mint 10 cég dolgozik az országban. Mondjuk 100-200-500. De a Google-nek mégis csak 10 férőhelyes az első oldala. Ide országos keresésekkel ISZONYAT NEHÉZ feljutni, és ezt senki nem is garantálhatja neked.
Ezért kerül képbe az internetes reklám, ami pénzért ugyan, de mégis az emberek szeme elé láttatja a cégedet bárhol az interneten.

Viszont őszintének kell lennünk veled:
Nem vagyunk reklámszakemberek.
Azért olvasd végig ezt!

De tudjuk mi az az Internet, és van tapasztalatunk a felhasználói szokásokkal kapcsolatban. Emellett a reklámok technikai hátterével is tisztában vagyunk. De mivel bevallottan nem ismerjük a reklámok világa mögött mélyre meghúzódó mágiát, nem is kérhetünk el érte annyi pénzt, amennyit a nagy raklámügynökségek.

Hirdetési szolgáltatásainkat ezért többnyire inkább kiegészítő megoldásként tudjuk ajánlani, hogy új weboldalad mellé, egy kézben a reklámokat is elintézhesd.

Egy jóval szerényebb 50.000 Ft+10% ráfordított reklámköltség fejében elrendezünk mindent, ami a hirdetéshez kell.

Azt is fontos kiemelni, hogy ha a legnagyobb, Alfa csomagot rendeled tőlünk, a csomagban ingyenes hirdetést is adunk, 50.000 Ft értékben!

Google hirdetés
Facebook hirdetés Instagram hirdetés YouTube videóreklám

Amit ajánlunk még

egyszerű weboldal
összetett weboldal
webalkalmazás fejlesztés
prémium webdesign
logó tervezés
fotózás
videózás