weboldal készítés, ahogy lennie kell

Bevezetés a közösségi médiába

Facebook, Instagram, Twitter; azok a helyek ahol az ügyfeleid keresni fognak és ahol a legkönnyebben elérheted őket. Tedd személyessé az ügyfélkapcsolataidat a közösségi médiában!

Tulajdonságok

Elkészítési idő
+1 hét

Belépő ár
+40.000 Ft

Előnyök

  • SMO
  • Új ügyfelek elérése
  • Jobb kommunikáció
  • Közösség építés

Közösségi média optimalizáció (SMO); Facebook, Instagram, Twitter

Az olyan közösségi tereken, mint a Facebook is, mára mindenkinek szerepeltetnie kell magát. Még akkor is, ha elsőre feleslegesnek tűnik.
Tudniillik a keresők, vagy akár a Facebook beépített keresője találatokat hozhat cégedre a közösségi oldalakon keresztül is, tehát maximálisan megéri feltölteni minden adatodat, hogy könnyebben elérhessenek az emberek.

Ha meg már sikerült összeszedni pár száz, pár ezer követőt, lájkolót, az ügyfeleiddel való kommunikációt végtelenül felgyorsítja egy jól karbantartott social oldal.

Nagyon fontos, hogy a céged egységes arculati világát a közösségi oldalak lekövessék, hogy egy összetett élmény legyen a céged után keresni.

Illetve az egyik legfontosabb hirdetési platformok szintén a közösségi oldalak. Egyszerűen kikerülhetetlen, hogy ha hirdetést indít az ember, azt Facebookon is tegye, azt pedig céges oldal nélkül nem igazán lehet.

Összegezvén, mind az ügyfélkapcsolatok miatt, mind a hirdetési lehetőségek miatt, mind a céged könnyed elérhetősége miatt renkdívül fontos, hogy jelen legyél te és a vállalkozásod a legtöbb közösségi oldalon.

Új, vagy meglévő weboldalad mellé keress minket, és ha nem vagy járatos a közösségi oldalak világában, - ami amúgy teljesen rendben van - mi segítünk eligazdoni és beállítani mindent!

Facebook oldal Instagram profil Twitter fiók YouTube csatorna

Amit ajánlunk még

egyszerű weboldal
összetett weboldal
webalkalmazás fejlesztés
prémium webdesign
logó tervezés