weboldal készítés, ahogy lennie kell

Szolgáltatásaink

Ami az interneten megjelenik, azzal megbízhat minket!

Egylapos weboldal

Könnyen áttekinthető, egyszerű webhely legfőképpen olyan cégeknek amik működéséhez nem létfontosságú a honlap. Időszakos kampányokhoz is szoktak ilyen megoldásokat használni.

Összetett weboldal

Minden információt tartalmaznia kell, amit egy cég magáról kifelé szeretne mutatni. Ez a fajta weboldal az, ami alapján a legjobban megismerhetik cégedet az emberek.

Önkormányzati weboldal

Minden előírásnak és rendeletnek megfelelő, friss és karbantartott weboldal, ami mellé még adatbázist is adunk, előre feltöltött, nyilvános adatokkal.

Egyedi webalkalmazás

Rengeteg célszoftver van a piacon ami Önnek megfelelő lehet. De ha mégsem talál ilyet bízzon meg minket a tervezéssel, ami csak az Öné lesz, és olyan amilyennek szeretné.

Adatbázis tervezés

Sok munkafolyamatot leegyszerűsíthet ha kézre áll egy jól kereshető és szűrhető, egyedi adatbázis, amit csak Önre és ügyfeleire igazítunk.

Prémium webdesign

Ha az ügyfelei számára a valódi igennyésségét és minőségét szeretné mutatni, a weboldalának ezt tükröznie kell! Kidolgozott formaterveink eggyé válnak a vállalkozásával.

Logótervezés

A logó elkészítésekor ügyelünk arra, hogy az embléma jelentésében és motívumaiban is tükrözze a céget, annak filozófiáját és szolgáltatásait. Mindent megteszünk, hogy segítsünk a modern brandépítésben.

Cégarculat-tervezés

Ha komplex szolgáltatásokkal keresi ügyfeleit, az egységes cégarculat az ami igazán összetartja vállalkozását a megrendelői szemében. Legyen szó névjegykártyáról, autó- ablakmatricáról, reklámtermékekről.

Cégfotózás/Kisfilm

Mutassa meg cégét ügyfeleinek ahogy még nem tette! Fotóink és bemutató kisfilmeink megmutatja cégének azt az arcát, ami legjobban jellemzi azt, vagy esetleg úgy, ahogy még Ön sem látta ezelőtt.

Bevezetés a közösségi médiába

Facebook, Google Maps, Instagram; azok a helyek ahol az ügyfelei Önt keresni fogják és ahol a legkönnyebben elérheti őket. Tegye személyessé az ügyfélkapcsolatait a közösségi médiában!

Internetes reklám

Nem marketing-vállalat vagyunk. De mi a szakmánk okán az Internetet jobban ismerjük, mint a reklámügynökségek. Facebook és Google reklámok menedzselésével bízzon meg minket!

Rendszeres havi karbantartás

A rendszeres friss tartalom egy weboldalon az egyik legfontosabb SEO-szempont. Ha nincs ideje foglalkozni honlapjával, bízzon meg minket annak frissítésével és feltöltésével!