weboldal készítés, ahogy lennie kell

Egyedi webalkalmazás

Rengeteg célszoftver van a piacon ami Önnek megfelelő lehet. De ha mégsem talál ilyet bízzon meg minket a tervezéssel, ami csak az Öné lesz, és olyan amilyennek szeretné.

Tulajdonságok

Elkészítési idő
Min. 2 hónap

Belépő ár
490.000 Ft

Előnyök

  • Teljesen egyedi
  • Bármilyen céllal elkészíthető
  • Platformfüggetlen
  • Bármikor elérhető
  • Kifordítható mobilalkalmazás

Hátrányok

  • Drága
  • Hosszú elkészítési idő
  • Komoly technológiai igény

Egyedi webalkalmazások és böngésző-alapú szoftverek

Sokféle céllal felmerülhet az igény egy teljesen egyedi webalkalmazásra. Az Instagram, a TikTok, a Spotify, a Számlázz.hu és minden közösségi, Web 2.0 oldal, mind webalkalmazás.
Könnyen keletkezhet egy gondolat, hogy cégednek belső/ügyfél használatra, vagy akár egy egyedi ötlettől vezérelve a külvilág felé nyitott webappot fejlesztess.

Az ilyen webalkalmazásoknak óriási előnye a platformfüggetlenség és a mobilitás. Bárhonnan, bármilyen internetezni képes eszközközről elérhető, így a munka veled és cégeddel lehet, bárhol a világon.

Erre a típusú munkára magas ár jellemző ugyan, viszont az egyediség, a karbantarthatóság és a továbbfejleszthetőség rengeteget ér egy ilyen hosszútávú projekt esetén.

Legyen egy jó ötleted!

Mi megvalósítjuk!
Készen állunk lefejleszteni az álmaid szoftverét, amivel akár a tiéd lehet az új kiugró magyar startup, a LogMeIn és a Ustream után. Legyen az egy közösségi oldal, valamilyen havidíjas szolgáltatás, vagy akár egy böngésző-alapú videojáték.

Egyszerűsítse céges ügyeit!

Üljünk le is találjuk ki, mi lehet az a megoldás amivel céged hatékonyabban és gyorsabban dolgozhat, valamint kommunikálhat az ügyfeleivel.
A mai vállalatirányítási szoftverek tudnak nagyon drágák lenni. Ha annak céged nem használja ki minden funkcióját, az annál inkább kidobott pénz. Annyiért akár saját szoftvered is lehet, ami csak a tiéd/cégedé, és pont olyan amilyennek lennie kell.

Amit ajánlunk még

többlapos weboldal
adatbázis tervezés
prémium webdesign
céges arculat